CHINEES RESTAURANT TAIWAN

CHINEES RESTAURANT TAIWAN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Restaurant Taiwan. Meer weten? Ontdek meer

27 jul 2022 om 19:12 Eten zoals altijd met zorg klaargemaakt; ik vind dit restaurant de beste Chinees in de stad. Bezorging netjes op tijd.
27 jul 2022 om 17:36 Heerlijk .Voor herhaling vatbaar.
17 jul 2022 om 19:49 Lekker eten en grote portie. Ook snel en heet bezorgd, top!
11 jul 2022 om 18:57 Weinig sambal. Moeten twee potjes zijn in vervolg.
10 jul 2022 om 21:31 Weer heerlijk gegeten. Taiwan is en blijft het beste Chinees - Indonesische restaurant van Zwolle. Fijn dat ze nu ook bezorgen. Aanrader voor mij is de foo young hai, maar alles is lekker en altijd vriendelijk geholpen.
28 jun 2022 om 6:13 Goed eten en lekker warm
28 mei 2022 om 16:09 We waren met 3 en hadden 2x een tweepersoonsmenu besteld. Het eten was lekker en warm, maar de porties van de bami en nasi enorm klein. Bovendien erg raar om daar een euro extra voor te betalen als je een menu bestelt.. Het waren eenpersoonsbakjes..
22 mei 2022 om 19:53 Harde iets verbrande loempia korst , de mihoen heb ik niet gegeten donkere droge stukken vlees met een stuk loempia erin. Niet voor herhaling vatbaar.
20 mei 2022 om 17:57 Bezorging was prima. Eten was lauw en zat een vreemd smaakje aan. Kort na de gegeten foe yong hai en bami kreeg ik erge buikpijn. Veel overgeven en erg misselijk. Ook de dag er na (vandaag) hou ik maar weinig binnen. Ik zal hier niet meer bestellen
12 mei 2022 om 19:03 Lekker en op tijd.
7 mei 2022 om 16:32 Met zorg bereid. Het smaakt erg lekker en heerlijke sambal
6 mei 2022 om 19:34 altijd meer dan uitstekend. Lekker warm nog.