CHINEES RESTAURANT TAIWAN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 283 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Restaurant Taiwan. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 13:13 Lekker
21 feb 2024 om 19:02 Vooral erg prijzig voor wat je krijgt. Portie kipsaté was gigantisch klein. Nooit meer!!
17 feb 2024 om 21:54 Een echte aanrader, ook de 2 gerechten voor 1 persoon goede porties en lekker en warm.
7 feb 2024 om 21:28 Het was weer heerlijk en meer dan voldoende. Hartelijk bedankt.
4 feb 2024 om 9:39 Goed
31 jan 2024 om 22:14 Het was weer fantastisch, vooral de gebakken bananen waren heerlijk en de rest was ook meer dan voldoende en heerlijk van smaak
28 jan 2024 om 20:27 Wel kleine porties had er niet genoeg aan had voor twee pesonen besteld en een loempia maar had nog honger daarna heb nog twee broodjes zelf gemaakt
24 jan 2024 om 20:27 Heerlijke chinees gegeten alles vers en nog goed warm bij bezorging!
22 jan 2024 om 14:59 Altijd goed
20 jan 2024 om 21:20 Sjeeeeemig wat een gierige porties. Voor een niet heel bijzondere afhaal krijg je hier absoluut niet waar voor je geld. Bestel lekker ergens anders zou ik zeggen, dan krijg je wel volle bakken. Boeeee
15 jan 2024 om 20:41 Goed (en veel) eten. Snel en warm bezorgd. Top!
6 jan 2024 om 19:38 Was verder prima